PERSONAL TRAINER VOOR BEGELEIDING BIJ KICKBOKSEN

Wil jij jouw conditie verbeteren, spieren kweken en/of gewicht verliezen? Kickboksen kan jou helpen om fitter te worden! Als personal trainer bied ik je graag de helpende hand om jou te leren kickboksen. Jouw wensen staan centraal en ik pas mijn trainingen hierop aan. Wanneer jij wil leren kickboksen en in de omgeving van Lelystad, Dronten of Swifterbant woont, sta ik graag voor jou klaar!

WAT IS KICKBOKS CARDIO?

Deze vorm van kickboksen is een speciale vorm van cardiotraining, waarbij er veel van jouw uithoudingsvermogen wordt gevraagd. Je zult merken dat je hartslag stijgt tijdens de training. Naast conditie draait het ook om kracht en techniek. In een sessie worden verschillende technieken gebruikt, zodat de training lekker afwisselend is. Bovendien is er geen sprake van sparren; er komt dus geen fysiek contact aan te pas.

OP MAAT AFGESTEMD

Als personal trainer ondersteun ik je graag om jou te leren kickboksen, geheel op de manier zoals jij dat wilt. We kunnen trainen op verschillende plekken, zoals in een sportschool, een park, speeltuin, grasveld, garage of bos. Wil je liever dat ik bij jou thuiskom? Dat is ook mogelijk! Ik geef je graag de mogelijkheid om te trainen in de omgeving waar jij je het prettigst voelt. Ik beschik over alle benodigde spullen en deze neem ik mee naar de training, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. De training is laagdrempelig en stem ik volledig af op jouw niveau. Het maakt dus niet uit of je vaak aan sport doet of weinig tot nooit.

10-RITTENKAART

Wanneer jij aan kickboks cardio wilt doen en samen aan de slag wilt met een personal trainer kun je gerust contact met mij opnemen. Je kunt kiezen om een 10-rittenkaart te nemen, waarbij je geheel vrij bent om te kiezen wanneer je wilt trainen. Of je nu eens in de week wilt lessen of vaker in de week; de keuze is aan jou!

ZIN OM MET MIJ AAN DE SLAG TE GAAN?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met mij op, voor het inplannen van een intakegesprek. Je kunt mij bereiken op het nummer 06 108 245 46, stuur een mail of laat een bericht achter in het contactformulier. Ik zie je graag snel!

×