VOEDINGSSCHEMA OP MAAT

Wanneer je wilt afvallen speelt goede voeding, naast beweging, een belangrijke rol. Ik, van Laura Vinken Personal Training & Voedingsadvies, stel graag een voedingsschema op maat voor jou op. Dit voedingsschema helpt jou om snel en blijvend resultaat te boeken. Ik begeleid je graag in dit proces!

PERSOONLIJKE HULP BIJ VOEDING

Een persoonlijk voedingsschema biedt jou het nodige houvast. Je ontvangt iedere week een menu waar je precies ziet wat je per dag eet. Elke week krijg je een nieuw schema met gevarieerde gerechten. Het schema wordt opgesteld aan de hand van jouw te behalen doelen. In de tussentijd houd ik de progressie bij door iedere week een weegmoment in te lassen. Wanneer we de goede kant op gaan pas ik de caloriebehoeften aan.

Heb je last van allergieën of zijn er bepaalde voedingsmiddelen die je niet eet? Geef dit dan gerust aan, ik houd hier uiteraard rekening mee! Geef ook vooral aan wat jij lekker vindt en wat niet, ik vind het belangrijk om een schema te maken dat past bij jouw leefstijl. Op deze manier is jouw nieuwe eetpatroon makkelijk vol te houden.

VOLLEDIG OP MAAT

Wil je een voedingsschema op laten stellen zodat je kunt afvallen? Neem dan contact met mij op, dan plan ik graag een intakegesprek met je in. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en je hulpvraag. We stellen jouw doel vast, aan de hand hiervan maak ik een voedingsschema op maat.

GA JIJ DE UITDAGING AAN?

Wil jij de stap zetten en heb je interesse in mijn personal training? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, dan plannen we gelijk een intakegesprek in. Je kunt mij bereiken op het nummer 06 108 245 46, stuur een mail of laat een bericht achter in het contactformulier. Ik zie je graag snel!

×