HULP BIJ HET AFVALLEN

Kan jij wat hulp gebruiken bij het afvallen? Dan sta ik, van Laura Vinken Personal Training & Voedingsadvies, heel graag voor jou klaar. Afvallen is niet voor iedereen makkelijk en dit hoef je ook niet alleen te doen. Bij mij kun je in een veilige omgeving sporten met goede begeleiding. Samen gaan we op weg naar het behalen van jouw doelen!

BEGELEID SPORTEN

Wil je graag wat kilo’s kwijt, maar weet je niet waar je moet beginnen? Sporten met een personal trainer kan dan een uitkomst zijn! Ik bied jou graag begeleiding bij het sporten zodat je jouw persoonlijke doelstellingen kunt behalen. Hierbij staan de 5 hoofdspiergroepen centraal: de schouders, borst, rug, buik en benen. Deze spiergroepen krijgen de nodige aandacht zodat je vet verliest en spiermassa opbouwt.

Daarnaast speelt cardio ook een grote rol tijdens mijn personal training. We doen verschillende hartslagverhogende oefeningen die jouw conditie verbeteren. Ik stem de trainingen volledig op jou af zodat je het maximale uit jezelf kunt halen. Iedere training duurt tussen de 45 en 60 minuten. De trainingen worden afgewisseld met verschillende oefeningen zodat je hier plezier in blijft houden. 

TRAJECT OP MAAT

Wil jij fitnessen onder begeleiding van mij als jouw persoonlijke trainer? Neem dan contact met mij op, dan plan ik graag een intakegesprek met je in. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en je hulpvraag. We stellen jouw doelen vast, aan de hand hiervan maak ik een traject op maat voor jou. Ik daag jou uit en zorg ervoor dat je blijvend resultaat boekt. Het traject kan volledig naar jouw wensen worden aangepast, van één keer tot drie keer in de week sporten; het kan allemaal

GA JIJ DE UITDAGING AAN?

Wil jij de stap zetten en heb je interesse in mijn personal training? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, dan plannen we gelijk een intakegesprek in. Je kunt mij bereiken op het nummer 06 108 245 46, stuur een mail of laat een bericht achter in het contactformulier. Ik zie je graag snel!

×