TRAININGSSCHEMA OP MAAT

Wil je graag afvallen en/of spiermassa opbouwen, maar weet je niet waar je moet beginnen en hoe je dit het best kan aanpakken? Dan is een trainingsschema op maat perfect voor jou! Bij mij kun je terecht voor een work-outschema dat volledig is aangepast op jouw wensen en persoonlijke doelen. Ik zorg er graag voor dat jij al je doelen behaalt, met blijvend resultaat! dit kan gerust op afstand. 

GEVARIEERDE TRAININGEN

Ik stel graag een persoonlijk fitnessschema voor jou op. Dit schema wordt helemaal op jou aangepast, hierbij houd ik rekening met jouw doel en sportniveau. Ik kan een schema maken voor één tot wel vier keer per week sporten. Wil je vaker dan één keer per week sporten? Dan zorg ik voor een goede verdeling zodat al jouw spiergroepen afwisselend worden getraind. Het schema bestaat altijd uit een combinatie van cardio en krachttraining.

Samen stellen we jouw hoofddoel vast, wat wil je bereiken? Het kan hierbij gaan om afvallen, aankomen of op gewicht blijven. Ook spiermassa opbouwen of het trainen bij een bepaalde blessure kan een doel zijn. Ik hou rekening met jouw sportniveau, begin je pas net of ben je al een ervaren sporter? Al deze factoren neem ik mee bij het opstellen van jouw persoonlijke schema.

VOLLEDIG NAAR WENS

Wil jij een fitnessschema laten opstellen? Neem dan contact met mij op, dan plan ik graag een intakegesprek met je in. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en je doel. Aan de hand hiervan stel ik een trainingsschema op maat voor jou op. Ik daag jou uit en zorg ervoor dat je blijvend resultaat boekt. Het schema kan volledig naar jouw wensen worden aangepast, van één keer tot vijf keer in de week sporten; het kan allemaal!

GA JIJ DE UITDAGING AAN?

Wil jij de stap zetten en heb je interesse in mijn personal training? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, dan plannen we gelijk een intakegesprek in. Je kunt mij bereiken op het nummer 06 108 245 46, stuur een mail of laat een bericht achter in het contactformulier. Ik zie je graag snel!

×